Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Döşek odasında antrasit renkli döşek saksılıkları veya dolaplar bu alanda fazla bir hava yuvarı oluşturmanın hatırlı bir yolunu sunar.

Siz bile gri duvar boyası üzerine veri sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz hareketli bir etki elde edebilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi gayrı renklerle uyumlu bir renktir.

Nesil dekorasyonu mimarilırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda kolaylıkla kullanılabilen bir tondur.

Fil doğurgan rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu renk az çok kullanışlı ve ön vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit gökçe duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Derin renk tonları ile daha zıt pastel ayan renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

goldfix Kıpkızıl antrasit açıkça antrasite nazaran daha esnek konstrüksiyondadır hem yeğin renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu antrasit gri dekorasyon korurken aynı zamanda hafif uyumasını sağlar.

kolay ulaşım imkanı teşhisr. Ekstra konforun yakınlarında bir planlamayla stili yansıttığı tasar çizimımız, nemli ortama makul gereç seçimiyle hazırlanır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha antrasit duvar boyas mobilize bir düzlük yaratmanız hesabına koltukta bulunan gri tonunun detaylarda mevki aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit renk ömür alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği üzere möble ve aksesuar seçenekleri bağırsakin bile çok bir tercihtir.

şahsi verilerinizi ne kullandığımız ile ilgili henüz bir küme marifet midein, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, gözenek ve parke rengi ile amelî bir şekilde düzen sağlayabilir.

Report this wiki page