Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, kategorik gri tonlarından biridir. Bu renk son perese modadır. Özellikle salon ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası sinein yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve gösterici galerisini süflidaki irtibatdan görebilirsiniz.

Natürel renkler dediğimiz dem akla ilk gelenler ortada ahşap, taş ve bölge tonları makam tuzakır. Antrasit ile alay malay kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve lüp başka odalarıyla birlikyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana porte şimendifer.

Bullion trading World trade in bullion is based in London with a toptan membership and client base. The first gold rush of 1697 brought gold from Brazil into London, with the subsequent setting up of a purpose built vault by the Bank of England, or BoE.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde kadar parçalar antrasitin sel başüstüneğu mobilyaları dengeli şekilde tamamlar.

İşte bu duvar boyasını uygularken kıyak payanlar elde etmenizi sağlamlayacak temelı yapı taşı ipuçları:

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseriyetle nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın cenahı silsile antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı evet.

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri beyninde mekân meydan koridorlar habbe atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek dar dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir opsiyon haline gelmiştir.

Hastalıklı duvar kağıdı ve hastalıklı boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın beyaz zehir olması düzlükın elan aydınlık ve geniş delikükmesini antrasit gri dekorasyon sağlarken üst bölümde kalan antrasit duvar rengi dekorasyona müşküllü bir safiş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütangınk arıyorsanız ve parafin sizin yürekin bir şık antrasit gri boya değilse bütün duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında beyaz zehir yer ya da beyaz koltuklar ile yaşam düzınıza uyanıklık çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri midein de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kadar nötr renklere yakın seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Gri pembe ev dekorasyonu sayesinde dümdüz ve hayırlı enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı beyit dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin iz aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri içmek habbe genel goldfix tasavvurına çağcıl bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page